Kuidas ma leidsin tee joogani

Minu joogateekond algas täiesti kogemata. Kuna Eestis saab aktiivselt surfata kevadest sügiseni, siis sinna vahele jääb periood, kus tundsin puudu liikumisest ja hakkasin otsima sobivat trenni.
Sattusin Ashtanga jooga tundi, olin seal küll alguses nagu võõrkeha (trennijalatsid olid kaasa võetud, sest ma ei teadnud isegi, et joogat tehakse paljajalu, ette painutades suutsin vaevu säärtest kinni võtta, tasakaal oli olematu). Vaatamata kõigele sellele, armusin sellesse joogastiili esimesest korrast ja olen oma praktikatega (jooga kohta ei öelda trenn ja joogaõpetaja on õpetaja, mitte treener) jätkanud lühemate pausidega seitse aastat. Ma võin julgelt öelda, et ma armastan joogat vähemalt sama palju kui surfamist. Minu igapäevane joogasaal on Go Yoga Stuudio ja ma olen iga päev nii tänulik nendele naistele, kes seal õpetavad, nad teevad seda südamega.
Paar aastat tagasi tundsin, et tahan seda head asja ka teistega jagada ning osalesin Pille Eikneri Ashtanga jooga õpetaja kursusel. Esialgu hakkasin läbi viima joogatunde oma surfiklubis SUP laudadel. Tänaseks juhendan algajate joogatunde enda surfilaagrites. Ashtanga jooga ei ole lihtne, aga iga pingutus on väärt seda heaolutunnet, mis pärast tundi saad.
Kui Sa oled lisaks surfamisele huvitatud joogast, siis on just see Surfi-ja joogalaager 2023 see koht, kuhu tulla!

Kristi

Lisaja: Kristi Uncategorized